O nama

Danke metlara

Firma „Danke“ je osnovana pre 16 godina posle dugog niza porodične tradicije proizvodnje metli. Naš cilj je uvek bio kvalitet pre nego kvantitet, samim tim, svaki naš proizvod, svaka pojedinačna metala koja nosi naziv naše firme garant je kvaliteta jer se prema svakom proizvodu odnosimo jednako, posvećujući istu količinu pažnje bilo da je cilj napraviti samo jednu metlu na dan ili na hiljade njih.

Tokom godina smo proširivali naš proizvodni kapacitet. Od prvobitno troje zaposlenih, danas imamo dvadeset četiri stalno zaposlena radnika. Od svakog našeg radnika zahteva se da posveti maksimalnu pažnju svakom pojedinačnom proizvodu kako bi kvalitet proizvoda uvek ostao isti.

Prilikom proizvodnje uvek se koristi najkvalitetniji sirak koji se uzgaja na ravnicama Vojvodine, koji se uvek ručno obrađuje sa ciljem da se što bolje i preciznije napravi selekcija kvaliteta. Tako se i prilikom izrade metli one uvek prave ručno kako bi se održala konstantnost same izrade proizvoda.

Već dugi niz godina naše metle se mogu naći u raznim evropskim državama, od brdovitog Balkana, preko sunčanog Mediterana, do zaleđenih krajeva Skandinavije. Zemlje u koje najviše izvozimo su Italija, Francuska, Kipar i Švedska. Naš proizvodni kapacitet već niz godina premašuje cifru od pola miliona proizvedenih metli na godišnjem nivou, tako da uvek ima mesta za novu saradnju i nove klijente, kako bi se dostupnost kvalitetnih „Danke“ metli još više povećala na tržištu.

Ako ste zainteresovani za saradnju,naše kontakt podatke možete pogledati na kontakt stranici.

Možete detaljnije pogledati i koje su naše mogućnosti prilikom izrade metli, način na koji Vam možemo izaći u susret prilagođavanjem konačnog proizvoda Vašim potrebama.

Izrada metle
Izrada metle
Izrada metle
Izrada metle
Izrada metle
Izrada metle
Izrada metle
Izrada metle
Izrada metle
Izrada metle